Uusi kirja tulossa

, by Tiina

Lähde: www.patriciacornwell.com
Yhdeltä omista suosikkikirjailijoistani olisi tulossa uusi kirja myyntiin joulukuussa. Kirjahyllystä löytyy kirjailijan kaikki kirjat paria poikkeusta lukuunottamatta eli täytynee kai uusinkin ostaa luettavaksi.

Toivottavasti seuraavan kirjan sisältö on parempi kuin edellisen. Harmittavaa, mutta kirjojen sisältö on vuosien saatossa muuttunut ja kirjoitustyyli vaihtunut. Mielestäni alkupään tuotanto 1990-luvulta on ollut niitä parhaimpia. Juonet mielenkiintoisempia, hahmot elävämpiä ja kirjat ovat vieneet mukanaan kuin olisi itse ollut tapahtumissa mukana. Nyt tarina on junnannut paikallaan eikä mitään erikoista ole tapahtunut. Missä kaikki vaaralliset tilanteet ja yllättävät juonenkäänteet?

Scarpetta-sarja on kuitenkin ollut yksi harvoista kirjasarjoista, joista olen lukenut kaikki ilmestyneet kirjat. Eikä tämäkään kirja tule olemaan poikkeus.

Jos joku ei ole vielä lukenut kyseisen kirjailijan kirjoja ja pitää dekkaritarinoista eikä kavahda ykstyiskohtaisesti kerrotuista henkirikoksista, kannattaa kokeilla! :)

0 kommenttia :

Lähetä kommentti