Valkosuklaa-glögimuffinssit & Muffinssiteline ♥

, by Tiina

Uusi vuosi ja uudet kujeet :)

Vielä pieni katsahdus edelliseen vuoteen. Kävin syntymäpäivälahjaksi saadulla lahjakortilla ostamassa Modernosta muffinssitelineen. Kauan mietin sen ostamista ja viimein päätin mennä ja ostaa sen itselleni. Muffinsseja on niin helppo tehdä erilaisia ja sopivat hyvin tarjottavaksi.
Kuvassa kyseinen muffinssiteline, joka on tarkoitettu 13 muffinssille. Järjestimme joulukuussa pienen peli/pikkujouluillan ystäville ja tarjolla oli tietenkin muun ohessa muffinsseja ^^ Joulun tunnelmissa muffinsseissa oli käytetty glögiä ja kanelia tuomassa jouluista makua. Ohjeesta poiketen öljyn sijasta on käyetty margariinia, kun kaapissa ei ollut kuin oliiviöljyä ja päälle on pursotettu kermavaahtoa isolla tähtityllalla. Muffinsseista tuli niin isoja, etteivät kaikki mahtuneet kerralla telineeseen :D

Muffinssiteline


Valkosuklaa-glögimuffinssit 12 kpl

3,5 dl vehnäjauhoa
1dl kaakaojauhoa
1 rkl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 dl sokeria
2 munaa
0,75 dl öljyä
2 dl glögiä
120g valkosuklaata rouhittuna

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja öljy eri astiassa vaahdoksi, vatkaa glögi vähitellen joukkoon. Hämmennä kuivien ainesten joukkoon mutta vältä vatkaamasta liikaa tässä vaiheessa. Täytä muffinssivuoat 3/4. Paista 200 asteessa noin 15 min kunnes kohoavat kauniisti. Jäähdytä. 

0 kommenttia :

Lähetä kommentti