Kuka minä olen?

,

Nimeni: Tiina
Kotikaupunki: Kaarina

Alunperin Keski-Pohjanmaalta, mutta nykyään turkulaistunut biotekniikan insinööri (Turun AMK 2007), joka harrastuspohjaisesti leipoo ja laittaa ruokaa yhdessä avopuolison kanssa. Levoton sielu, joka käyttää energiaansa myös askarteluun, piirtämiseen, käsitöihin, siivoamiseen, sotkemiseen ja pelaamiseen. Ohjelmointi- ja testauskoulutustakin löytyy ja ne liittyvät sitten enemmän työelämään System Quality Assurance -osastolla isossa kansainvälisessä firmassa. Liikuntapuolena mainittakoon sulkapallo, pyöräily ja geokätköilyn myötä tulevat maastossa kiertelyt. Talvella energiaa kulutetaan laskettelemalla. 

Taloudesta löytyy 2 kissaa, jotka saattavat välillä vilahtaa postauksissa. Tarkemmat kuvaukset kissoista löytyvätkin etusivulta Kissat-linkin alapuolelta.

Oman blogin perustin vuonna 2011 lähinnä omaksi ilokseni sekä tallentaakseni reseptejä sähköiseen muotoon. Pääasiassa blogissa on juttuja ruoasta, leivonnasta ja niihin sopivista viineistä, mutta myös muista harrastuksista ja tapahtumista arjen keskeltä. Kiva huomata, että myös muutkin lukevat blogia. Parasta päivässä on, kun huomaan blogista olevan hyötyä myös muillekin.

Haluatko tietää lisää tai antaa muuten palautetta? Käyhän jättämässä kommentti vieraskirjaan :)


P.S. Minulla diagnosoitiin pitkien tutkimusten jälkeen 2014 vuoden alussa fibromyalgia. Tästä sairaudesta kirjoittelen enemmän toisessa blogissa: Minä ja fibromyalgia.


0 kommenttia :

Lähetä kommentti