Luna

,


Tazin poismenon jälkeen perheessämme oli iso aukko ja jotain puuttui. Nemokin selvästi kaipasi seuraa, sillä hänestä oli tullut hiljainen ja apaattinen kissa. Kesällä saimme kuulla kissapentueesta, johon oli syntynyt 3 pientä pentua. Heti ensimmäisen kuvan nähtyämme olimme myytyjä ja pitkän 3 kuukauden odottelun jälkeen Luna liittyi meidän perheeseen. Luna on syntynyt 15.8.2015. Nimen alkuperä juontaa pentuajan silmiin, jotka olivat todella lumoavat ja sulattivat meidän sydämet.


Luonteeltaan Luna on todella energinen ja leikkisä kissa, jonka saalistusvaistot ovat kehittyneet huimasti. Välillä se energia puretaan leluihin, välillä Nemo joutuu kiusatuksi tai vessapaperirulla saa kyytiä. Lunan mielestä parhainta on kuitenkin heitellä leluja ilmaan ja napata niitä kiinni tai kuljettaa niitä rappusille ja pudottaa alas.

Valjasulkoilu aloitettiin hyvin perusteista eli sisällä ollessa laitettiin valjaat päälle. Ensimmäinen kerta ei mennyt hyvin, mutta nopeasti tyttö tottui valjaiden painoon. Nykyään ulkoilu menee loistavasti ja kulkeminen tapahtuu Nemon perässä. Kissat tulevat mykyään hyvin toimeen keskenään, vaikka aluksi menikin aikaa ennen kuin sietivät toisiaan. Nykyään nukkuvat vierekkäin, leikkivät yhdessä ja tulevat toimeen paremmin kuin Tazi ja Nemo koskaan tulivat. Kissavanhukseenkin tuli vähän eloa takaisin, vaikka välillä pienempää joutuukin kouluttaman.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti