Uusi ruokailuryhmä ja viinipullon uusiokäyttö

, by Tiina

Aikaisemmin olohuoneessamme oli kaksi sohvaa, yksi 3-hengen ja toinen 2-hengen vuodesohva. Olemme järjestäneet usein kavereiden kesken peli-iltoja ja olohuoneen istumapaikat ovat olleet rajalliset. Hetken ideaa pyöriteltyämme tulimme tulokseen, että toinen sohva saa siirtyä työhuoneeseen ja tilalle hankitaan isompi ruokailuryhmä. Lautapelien pelaaminenkin tulee helpommaksi, kun on enemmän pöytätilaa käytössä ja mikä parasta, voidaan kokkailla isommallekin porukalle ja syödä kunnon pöydän ääressä ♥ Keittiön pöytä on niin pieni, ettei siihen mahdu kunnolla edes neljää ihmistä syömään.

Emme kuitenkaan halunneet investoida ruokailuryhmään suuria summia, joten budjetti oli hyvin pieni. Tarkoituksena oli kierrellä kirpputoreja ja etsiä huuto.netistä käytettyjä ja siistikuntoisia kalusteita, mutta ennen kuin kunnolla pääsimme alkuun löytyikin jotain muuta. Maskun mainoksen mukana oli alennuksessa oleva ilmoitus ruokailuryhmästä, joka näytti juuri oikealta meille. Eikä hintakaan ylittänyt budjettia, sillä pöytä (150cm x 90 cm) + 6 tuolia maksoivat yhteensä 300 €.

Ja pääsin toteuttamaan omaa askerteluintoani ja löysin kivan idean netistä, jossa hyödynnettiin tyhjiä viinipulloja. Maalasin pullon lasipinnalle tarkoitetulla spray-maalilla (Sinooperista 4,95 €), lisäsin palan kangasta ja kiinnitin sen kuvioidulla teipillä. Ja näin saatiin pieni vaasi koristekukille.

Maalasin pullon vain yhdellä kerroksella maalia ja se peitti hyvin vihreän pinnan. Vähän pilkistää sävyerot läpi joissakin kohdissa, mutta niin oli tarkoituskin :)

Edit 27.11.2012: Muuton yhteydessä jokin oli päässyt vähän osumaan pullon kylkeen ja maali lähti vähän hilseilemään. Kannattaa pestä pullo hyvin, mulla oli tainut jäädä rasvainen kohta pulloon.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti