Mustikka-valkosuklaatäytekakku suklaakakkupohjalla

, by Tiina

4 kananmunan suklaakakkupohja
4 munaa
2 dl sokeria
150 g voita
170 g taloussuklaata
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sulata voi kattilassa ja sulata paloiteltu suklaa voin joukkoon. Yhdistä kuivat aineet. Lisää kuivat aineet sekä voi-suklaaseos varovasti munasokerivaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa alatasolla n. 1h.

Mustikkatäyte

2,5 dl Flora Vispiä
1 prk mustikka-vaniljarahkaa
½ prk mustikkamarmelaadia (~100g)
Vaniljakreemijauhetta (~½ dl)
Tuoreita mustikoita

Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka ja marmelaadi. Lisää vaniljakreemijauhetta kunnes seoksesta tulee kiinteää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria. Laita täyte kakun väliin ja lisää tuoreet mustikat täytteen päälle.


Valkosuklaatäyte
2 ½ dl Flora Vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
130 g suklaata
(Tuoreita mustikoita)

Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto joukkoon. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää seokseen ja sekoita tasaiseksi. Laita täyte kakun väliin ja lisää halutessasi tuoreet mustikat täytteen päälle.




Koristeet
Vaaleansininen sokerimassa
Kermavaahtopursotukset
Suklaaspritsaukset
Tuoreet mustikat






0 kommenttia :

Lähetä kommentti