Buzzador-kampanja - Vileda hankaussienet

, by Tiina


Olen mukana Buzzadorissa, joka on pohjoismaissa toimiva markkinointiyritys. Markkinointi perustuu vapaaehtoisiin yhtiön palveluun rekisteröityneisiin käyttäjistä, joille lähetetään ilmaisia tuotenäytteitä. Käyttäjien on raportoitava kampanjasta, sekä kerrottava tuotteesta tuttavilleen. Pääsin osallistumaan heidän järjestämään Vileda hankassieni -kampanjaan ja sainkin kotiin kokeiltavaksi kolme erilaista hankaussientä.


Puhdistuskokeilussa Hackmanin kattiloita.
Paketti sisälsi:

"Vileda® Active Srub hankaussieni 2 kpl/pakkaus*
Active Scrub hankaussientä voidaan käyttää todella hankalan lian puhdistamiseen, kuten kiinnipalaneen ruoan irrotukseen uunipadoista ja pannuista. Sieni sopii myös kodin kestävien pintojen puhdistukseen. Vaikka patentoitu PurActive-pinnoite tuntuu erittäin karhealle, se irrottaa ja kerää lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta naarmuttamatta arkojakaan pintoja kuten teflonia."

"Vileda® Active Scrub keraamisen lieden puhdistussieni
Keraamisen lieden puhdistussieni puhdistaa tehokkaasti pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan lieden pintaa naarmuttamatta. Sinisellä mikrokuitupuolella poistetaan irtolika ja rasva. Mikrokuidun etuja: puhdistaa rasvaistakin likaa, jopa ilman puhdistusainetta, ja se kuivaa lieden pinnan tahroja jättämättä. Lopputuloksena raidaton, kuiva ja puhdas lieden pinta. Näin liesi pysyy pidempään uudenveroisena. Ihmeisiin sieni ei silti pysty, mikäli lieden pinta on vaurioitunut ja pinttynyt - tätä se ei pysty korjaamaan. Soveltuu ainoastaan keraamisten ja induktioliesien puhdistamiseen."

"UUTUUS! Vileda® Power Inox 2kpl/pakkaus
Power Inox on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä kudottu hankaussieni vaativaan käyttöön, kuten grilliritilöiden, pariloiden ja rautapatojen puhdistukseen. Sienen rakenne pitää hyvin muotonsa, se on helposti huuhdeltava. Power Inox tehoaa pinttyneimpäänkin likaan kestävillä pinnoilla erittäin hyvin. Grillimestarin hankaussienivalinta!"

Kokeilin omiin kattiloihini yksi päivä nopeasti Power Inox -sientä. Täytyy kyllä sanoa, että hämmästyin vähän sen tehosta. Yhden kattilan kiillottamiseen käytin aikaa n. 1 min, joten puhdasta tuli nopeasti. Vielä paremman lopputuloksen saisi varmasti pidemmällä jynssäysajalla.

Pinttyneet tahrat kattilan reunassa hävisivät kokonaan.

Pinttyneet tahrat kattilan pohjalta hävisivät myös kokonaan.

Tahrautunut kattilan reunus kiiltää jälleen kuin uusi kattila

Myös kattilan alapuolen pohjaan pinttyneet liat hävisivät.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti