Socks for Life -sukkakampanja – Maailmanlaajuinen keskospäivä

, by Tiina


Tämä menee nyt kokonaan leivonta- ja ruokablogin sisällön ohitse, mutta ansaitsee silti tulla mainituksi. Kyseessä on kuitenkin tärkeä aihe, joka koskettaa varmasti monia ihmisiä. Kyseessä oli siis työpaikallani järjestetty kampanja, jolla otettiin osaa maailmanlaajuiseen keskospäivään. Tänä vuonna vietetiin jo kolmatta maailmanlaajuista keskospäivää ja sen kunniaksi järjestettävää Sukkakampanjaa. Kampanjan ja keskospäivän takana on EFCNI niminen potilasjärjestö (The European Foundation for the Care of Newborn Infants), jonka tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta keskossyntymästä ja siitä, miten laajoja ja vakavia ongelmia ennenaikainen synnytys saattaa aiheuttaa. Meidän yritys otti osaa tempaukseen nyt toista kertaa. Maailmanlaajuista keskospäivää vietettiin 17. marraskuuta.

Sukkakampanjan satoa
(pahoittelen huonoa kuvanlaatua)
Kaikki kynnelle kykenevät saivat osallistua kampanjaan neulomalla pienen pieniä villasukkapareja, jotka sitten kampanjan lopuksi lahjoitetaan sairaaloille. Lisäksi jokaista sukkaparia kohden yritys lahjoitti myös pienen summan rahaa. Viime vuonna sukkia lahjoitettiin 267 paria TYKSin keskolaan, tänä vuonna lahjoitettavien sukkien määrä on vielä isompi!

Todella hieno tempaus tärkeän asian puolesta. Iso kunnianosoitus kaikille osallistujille sekä yritykselle siitä, että otti osaa tähän kampanjaa.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti