Tuulahdus Italiasta - tomaati-mozzarellaa alkupalaksi

, by Tiina


Tämä alkupala on yksinkertainen, helppo, kevyt ja raikas ja niin helppo valmistaa. Italiassa tätä sai jokaisesta ravintolasta - tai ainakin niistä, missä me kävimme. Hellepäivinä tällainen pieni suupala toimii todella hyvin. Tähän tarkoitukseen tarvitaan buffalo mozzarellaa, joka valmistetaan vesipuhvelin maidosta. Buffalo mozzarellassa on enemmän kalsiumia, proteiinia ja se sisältää vähemmän kolesterolia kuin lehmänmaidosta valmistettu juusto. Maultaan buffalo mozzarella on mieto tuorejuusto, joka valmistetaan kehrätystä juustomassasta. Juusto säilytetään valmistuksen jälkeen suolavedessä.


Tomaatti-mozzarella alkupala

tomaattia
buffalo mozzarellaa
tuoretta basilikaa
balsamicoa
suolaa
mustapippuria

Leikkaa tomaatti ja mozzarella siivuiksi ja kasaa lautaselle basilikan kanssa.
Lisää mausteeksi mustapippuria ja suolaa ja halutessasi balsamicoa.
Nauti :)

0 kommenttia :

Lähetä kommentti