Kevennetty rukiinen kasvispiirakka

Anopille iso kiitos sienistä, ollaan käytetty ahkerasti ja pian kaivataan taas lisää ♥
Rukiinen kasvispiirakka
1 pkt Myllyn Paras: Ruis-kaura piirakkataikina
1 sipuli
1 pkt tuoretta pinaattia
n. 100 g suppilovahveroita
1 pkt kreikkalaista salaattijuustoa
ruohosipulia
1 prk kevyt kermaviiliä
2 kananmunaa
mausteita maun mukaan (esim. mustapippuria, valkosipulia, chiliä...)
Painele sulanut taikina vuoan pohjalle reunoja myöden. Pilko sipuli, paprika ja halutessasi sienet ja paista pannulla n. 10 min kunnes paprika on pehmennyt (reseptissä käytetyt sienet oli jo paistettu aikaisemmin pannulla ja pakastettu). Lisää salaattijuusto, pinaatti ja ruohosipuli ja sekoita aineet keskenään. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle. Sekoita kermaviili, kananmunat ja mausteet keskenään ja kaada piirakan päälle. Täytteiden tulisi peittyä kokonaan kermaviilin alle. Paista uunissa 200 asteessa / 35 - 40 min.
Ohje on vähän suuntaa antava. Kaksi kokkia toimii oman päänsä mukaan ilman reseptiä samaan aikaan, joten määriä on vaikea muistella jälkikäteen. Mutu-tuntumalla ne parhaimmat kokkaukset tulee!
Oi! Kuulostaa hyvältä! Taidanpa itsekin tehdä suolaisen piiraan! :)
VastaaPoista