Punaherukka-tuorejuustopiirakka
Pohja |
125 g margariinia |
3/4 dl sokeria |
2 kpl keltuaista |
2 1/2 dl vehnäjauhoja |
1 tl leivinjauhetta |
1 dl rasvatonta maitoa |
Täyte |
2 kpl valkuaista |
1 dl sokeria |
200 g maustamatonta tuorejuustoa |
2 tl vaniljasokeria |
1 rkl perunajauhoja |
5 dl punaherukoita |
Vatkaa pohjan pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Levitä taikina voideltuun esimerkiksi irtoreunaiseen vuokaan tai korkeareunaiseen piirakkavuokaan (Ø 25–28 cm).
Vatkaa tuorejuusto, vaniljasokeri ja perunajauhot tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon valkuaisvaahto ja punaherukat varovasti vaikka haarukalla kevyesti nostellen. Levitä seos taikinan päälle vuokaan.
0 kommenttia :
Lähetä kommentti