Ravintolat Torre ja Viinille
Jokirapuleipä espanjalaisittain |
Alkupalaksi tilasin Pincho de gambas con aliolin eli jokirapuleivän espanjalaisittain. Lautasella oli pieni pyöreä leivänpala, jonka päälle oli laitettu jokiravuista tehty täyte. Ympärille oli laitettu pilkottuja oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia sekä rucolaa. Leipä maistui hyvälle ja oli sopivan pieni alkuruoaksi.
Asados Argentinos |
Black Angus- häränliha maistuu todella hyvälle ja ravintola osasi paistaa pihvin sopivan mediumiksi. Pinnalla oli maustevoita, jossa oli käytetty paljon persiljaa. Liha oli mureaa ja maistui hyvälle. Chorizo-makkara oli kivan tulinen makuelämys, ehkä enemmänkin potkua olisi voinut olla jos on tottunut tulisempaan ruokaan :) Perunoiden maustamisessa oli käytetty kidesuolaa, jota näkee harvoin käytettävän ruoanlaitossa.
The Grinder Pinotage 2010 |
Illan viinivaihtoehtona otimme ravintolan listoilla ollutta Etelä-Afrikkalaista punaviiniä. Viini oli maultaan hyvin erilainen kuin mitä normaalisti olisi valinnut ruoan kanssa maistettavaksi. Mutta ei se suositus väärässä ollut, maku sopi hyvin vahvasti maustetun lihan kanssa. Kyseessä oli siis The Grinder Pinotage -punaviini. Viinin tuoksu oli voimakkaan arominen ehkä hieman paahteinen ja maku täyteläinen mutta hapan. Viinissä tuli voimakkaasti esille suklaan, mokan ja kahvin aromit.
Graham's Six Grapes -portviini |
Ilta oli täydellinen niin ruoan, juoman kuin seuran suhteen eikä pieni syksyinen vesisade haitannut tunnelmaa lainkaan ♥
0 kommenttia :
Lähetä kommentti