Mustikka-valkosuklaatäytekakku suklaakakkupohjalla
4 kananmunan suklaakakkupohja
4 munaa
2 dl sokeria
150 g voita
170 g taloussuklaata
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sulata voi
kattilassa ja sulata paloiteltu suklaa voin joukkoon. Yhdistä kuivat aineet.
Lisää kuivat aineet sekä voi-suklaaseos varovasti munasokerivaahtoon ja sekoita
tasaiseksi. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa
alatasolla n. 1h.
Mustikkatäyte
2,5 dl Flora Vispiä
1 prk mustikka-vaniljarahkaa
½ prk mustikkamarmelaadia (~100g)
Vaniljakreemijauhetta (~½ dl)
Tuoreita mustikoita
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka ja
marmelaadi. Lisää vaniljakreemijauhetta kunnes seoksesta tulee kiinteää.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria. Laita täyte kakun väliin ja lisää
tuoreet mustikat täytteen päälle.
Valkosuklaatäyte
2 ½ dl Flora Vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
130 g suklaata
(Tuoreita mustikoita)
Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto
joukkoon. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää seokseen ja sekoita tasaiseksi. Laita
täyte kakun väliin ja lisää halutessasi tuoreet mustikat täytteen päälle.
Koristeet
Vaaleansininen sokerimassa
Kermavaahtopursotukset
Suklaaspritsaukset
Tuoreet mustikat
0 kommenttia :
Lähetä kommentti