Valkosuklaa-mokkaneliöt
Valkosuklaa-mokkaneliö |
Valkosuklaa-mokkaneliöt (pellillinen)
300 g voita
6 munaa
3,75 dl sokeria
5,25 dl vehnäjauhoja
4,5 tl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
3 rkl kahvia
Sulata voi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi ja lisää siivilöiden kuivat aineet vaahtoon vuorotellen voin ja kahvin kanssa. Sekoita varovasti, ettei vaahto lässähdä.
Paista 175 asteessa noin ½ tuntia ja jäähdytä.
Kuorrutus:
190 g valkosuklaata
75 g voita
4,5 rkl kahvia
n.3 dl tomusokeria
Sulata voi ja suklaa mikrossa, lisää kahvi ja sekoita tasaiseksi.
Lisää tomusokeria vähän kerrallaan, kunnes seos on sopivan notkeaa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle, Koristele haluamallasi tavalla. Itse sulatin tummaa suklaata koristeraidoiksi ja lisäsin päälle hopeahelmiä sekä pieniä nonparelleja.
Lisää tomusokeria vähän kerrallaan, kunnes seos on sopivan notkeaa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle, Koristele haluamallasi tavalla. Itse sulatin tummaa suklaata koristeraidoiksi ja lisäsin päälle hopeahelmiä sekä pieniä nonparelleja.
0 kommenttia :
Lähetä kommentti